steun CVO

Word Vriend

Steun het Christelijk Verbond Oldebroek (CVO) door ‘Vriend van CVO’ te worden!

Hierboven vindt u het aanmeldformulier om Vriend van CVO te worden!

Mocht het niet via bovenstaand formulier lukken om u aan te melden als vriend (bijvoorbeeld omdat u geen Google-account bezit), meld u dan aan door uw voor- en achternaam, adres, email en telefoonnummer te mailen naar info@cvoldebroek.nl

Op deze manier steun je het werk van CVO, zowel maatschappelijk als financieel. Maatschappelijk, omdat je je aansluit bij het netwerk met alle vrienden van CVO. Het hebben van een netwerk is cruciaal in deze tijd om je ideeën effectief onder de samenleving te kunnen verspreiden.

Maar ook financiële steun is van groot belang, om zo al het kostbare werk te kunnen uitbouwen en campagne te voeren. Financiële steun is voor CVO hard nodig, omdat wij als lokale partij (in tegenstelling tot landelijke partijen) géén subsidie krijgen van de overheid. Alleen door financiële steun vanuit de samenleving kunnen we blijven concurreren met de andere politieke partijen.

Door Vriend van CVO te worden, word je onderdeel van het Vrienden-netwerk van CVO. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de exclusieve jaarlijkse CVO-evenementen: de Vrienden van CVO-BBQ in de zomer, en de CVO-nieuwjaarsborrel. Op deze evenementen ontmoet je in een gezellige en ontspannen sfeer gelijkgestemden.

Daarnaast ontvang je als vriend van CVO de nieuwsbrief per email, waardoor je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Deze nieuwsbrief wordt elk kwartaal verspreid.

  • Het is mogelijk om anoniem Vriend te zijn. De gegevens van alle vrienden zijn slechts bij het bestuur bekend. Met deze informatie wordt zorgvuldig omgegaan en niet aan derden verstrekt, waardoor uw privacy is gegarandeerd.
  • U bepaalt zelf het bedrag waarmee u CVO jaarlijks financieel wil ondersteunen. Daarmee onderscheidt de vriendschap zich ook van een lidmaatschap van een politieke partij, waarbij de contributie vast staat. Op deze manier is het voor een ieder (financieel) mogelijk om zich aan te sluiten.
  • U kunt ook Vriend worden als u tevens ook andere politieke partijen (op andere bestuurslagen) steunt of daar lid van bent. Dit vormt geen belemmering.
  • Ook als u niet woonachtig bent in de gemeente Oldebroek, kunt u Vriend worden, om zo het werk van CVO te steunen.
  • Vriend zijn is en blijft vrijblijvend: u kunt zich op elk moment ook weer afmelden en daarmee uitschrijven.

Mocht u liever geen Vriend willen worden, maar ons wel financieel willen steunen, kan dat door een donatie over te maken naar het volgende rekeningnummer!

Iban: NL18RABO 0353 3490 03, t.n.v. Christelijk Verbond Oldebroek

Het CVO beschikt tevens over een ANBI-status.

Wilt u via WhatsApp op de hoogte blijven van de laatste updates van CVO? Meld u dan anoniem en met 1 klik aan voor het WhatsApp-kanaal! Klik hier!

Copyright © CVO Website door Tobias Seppenwoolde